Powered By Blogger

11/11/11

PLANIFICACIÓ I GESTIÓ DEL PROJECTE


En la primera PAC, havíem planificat les tres grans tasques que havíem de realitzar en la fase II del projecte des d'un punt de vista general. Així, establírem una temporalització extensa per a la creació del blog; de fet, abraçava quasi tot el període que s’havia establert per a dur a terme la PAC 2. Vam ser, doncs, previsors, perquè n’és ben cert que la posada en funcionament ens ha dut un cert temps. Hem sortejat entrebancs i hem hagut de recórrer a lectures addicionals per poder estructurar el blog segons se’ns demanava en l’activitat. De manera paral·lela havíem programat l’execució de cerques per poder abastir el nostre projecte i el compartiment d’aquestes al gestor bibliogràfic Zotero. I finalment, havíem seqüenciat que els últims dies de la fase 2 els dedicaríem a redactar l'índex per tal d'estructurar la Wiki.
A grans trets, hem acomplert la temporalització exposada des de la PAC 1, però ens hem vist obligats a completar-la mitjançant d'altres taules de planificació que requerien les tasques concretes. Hem necessitat, doncs, d'una seqüenciació més acurada que ha estat motivada pel requisit de respondre a cadascuna de les actuacions que havíem de fer al blog, al Zotero i a la Wiki.
Suposem que hem estat conscients de la realitat en el mateix moment del desenvolupament de les activitats i a mesura que el coordinador ens en proposava la consecució. Per això, és convenient que el repartiment de tasques contemple els dies suficients per resoldre els imprevistos i així no haver de treballar a corre-cuita. Ho tindrem en compte per a les properes PAC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada