Powered By Blogger

14/11/11

CORRECCIÓ I MILLORA.

Rellotge modernista dissenyat per Victor Horta (1895)
En general, el funcionament del grup ha estat satisfactori. Tot i així, sí que cal reflexionar sobre una sèrie d'aspectes que es poden corregir i/o millorar. D'entre aquests podríem destacar, per exemple, la manera com gestionen el temps. A grans trets, encara que la feina acaba enllestida per a la data que se'ns proposa a la PAC, sempre estem en la incertesa de si podrem finalitzar les activitats a l'hora. El fet de treballar amb el temps comptat implica un cert desassossec que és innecessari. També és millorable el grau d'implicació en el projecte de tots els components i és que hauríem de treballar més parells i que tots fórem conscients dels problemes que van sorgint per tal de trobar solucions més ràpidament.

A més, des d’un principi Els 4 gats manifestàrem les nostres preferències a l’hora d’enfocar el contingut del projecte: alguns, per la nostra formació inicial, podíem aportar una mirada més especialitzada als temes de pintura, música, arquitectura o literatura; però no tinguérem en compte el contingent, és a dir, no verbalitzàrem qui era més destre en les noves tecnologies o tenia més facilitat per ajudar la resta en aquestes eines. De fet, hem hagut de dedicar moltes hores a posar en funcionament el blog o a saber moure’ns pel món Zotero sense preguntar si algun membre del grup podia resoldre-ho en menys temps.

En definitiva, el repartiment de tasques des del principi de la PAC per poder tenir més dies per fer-les, un més alt grau d’implicació de tots els membres i una manifestació explícita de les aptituds en els diferents àmbits del projecte (temàtics i tècnics) contribuirien al desenvolupament òptim del nostre projecte comú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada