Powered By Blogger

7/1/12

TREBALL EN EQUIP

Casa Municipal de Praga, dels arquitectes
Antonína Balšánka i Osvalda Polívky (1905-1912)
En aquesta Pràctica Final el treball en equip ha seguit essent fonamental. En aquest cas, però, hi ha hagut una dificultat afegida a les que ja de per sí presenta sempre aquest tipus d’interaccions: els múltiples dies festius a causa del Nadal. Així doncs, no sempre ens hem pogut comunicar amb la freqüència desitjada i, fins i tot, un membre del grup s’ha absentat en moments importants de feina. Tot i així, penso que hem mantingut els valors de cooperació i suport mutu que ja havíem demostrat amb anterioritat i hem consensuat una lleugera modificació del repartiment inicial de tasques per tal que tots acabéssim duent a terme un volum de feina semblant i que s’adaptés als nostres calendaris personals.

Amb l’excepció de la freqüència d’interacció que comentàvem, la resta d’acords inicials i, sobretot, la transparència, el compromís i el respecte entre els companys s’han mantingut intactes i crec que això ha quedat reflectit a la Wiki finalitzada.

Ara que ja tenim el projecte acabat, només em queda dir-vos que espero que ens seguim trobant en properes assignatures i que ha estat un plaer treballar amb vosaltres!

2 comentaris:

  1. Però fixa-t'hi que quan passen aquestes coses d'absentar-se algú (crec que a tots ens ha tocat tard o d'hora d'assumir aquest rol imprevisible) de retorn és ell mateix qui proposa de compensar la feina que els altres s'han hagut de repartir. Vull dir amb això que ha quedat ben palès el respecte que cadascú sentim cap a tots els membres del grup en particular i al mateix equip (entès com a dipositari d'una responsabilitat col·lectiva) en general. Amb el bon gust a la boca d'aquesta entesa i bon rotllo demostrats, jo també espero que tinguem una propera ocasió de compartir quimeres! M.Fraire

    ResponElimina
  2. Compartesc el que dieu i també considere que ha estat un plaer treballar amb tots tres. En un primer moment semblava que açò no arrancava i que teníem tots la sensació que ens havíem de posar les piles, però des de la tercera PAC sobretot i gràcies al repartiment de tasques hem pogut assumir tot allò que havíem de fer i ara ja tenim enllestit el nostres projecte, que segons el meu parer, reflecteix tot allò que volíem defensar des d'un inici. Superats els entrebancs, reitere, espere coincidir amb vosaltres en d'altres ocasions, siguem bohemis o siguem noucentistes... Cris

    ResponElimina