Powered By Blogger

9/1/12

CORRECCIÓ I MILLORA

Interior de la Borsa d'Amsterdam, de
Hendrik Petrus Berlange (1898-1903)
L'elaboració d'aquest projecte virtual ha estat un repte constant per a nosaltres, Els 4 gats. Tal i com podeu comprovar a través de les entrades que hem anat fent al blog, hem après gràcies a la pràctica i hem anat avançant tots quatre en paral·lel.

Com en qualsevol projecte, és evident que el nostre té punts de millora. En el cas d'aquesta última pràctica, a més, tenim un element afegit per valorar-los: les avaluacions que alguns companys d'assignatura ens han fet. I és precisament a aquestes alçades, amb el projecte ja acabat, que les crítiques més constructives i que ens poden ajudar més a millorar són les que ens poden fer des de fora.

Així doncs, els principals elements que han esmentat són:

  • El fet que alguns paràgrafs són molt llargs. Pensem que l’extensió dels paràgrafs, malgrat no ser del tot igual en tots ells, és adequada a cada situació dins del text. Això no obstant, hem intentat facilitar la lectura del conjunt mitjançant la inclusió de recursos multimèdia, enllaços a d’altres llocs web amb continguts complementaris i negretes i subratllats de les parts més destacades.

  • L'obertura dels enllaços interns en una pestanya nova. En aquest cas, ho hem fet seguint les indicacions de l’enunciat de les pràctiques i, per altra banda, pensem que aquest recurs ajuda a consultar de manera simultània els apartats que parlen de cadascuna de les arts en el període modernista.

  • En diversos apartats repetim les nomenclatures que el modernisme rep arreu d'Europa. Cal tenir en compte que el moviment que estudiem és un fenomen ampli amb diverses denominacions però que, en realitat, s'expressa d’una manera semblant en totes les seves manifestacions artístiques. És per aquest motiu que hem volgut reiterar-les i deixar-les ben clares. Això serveix, alhora, per recordar-les i per aportar un element de cohesió al treball.

  • S’apunten també algunes errades en el text degudes a alguns errors de tecleig. En aquest cas, demanem disculpes i assegurem que les esmenarem properament.

I  voldríem acabar aquesta entrada al blog agraint als companys les valoracions que ens han fet i que, com apuntàvem, ens han servit per millorar el nostre projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada