Powered By Blogger

5/12/11

GESTIÓ PROJECTE

Le chat Noir (1896) de Steinlen
Arribats a aquest fase del projecte podem dir que Els 4 gats han assolit un estat de maduresa que es reflecteix a tots els àmbits d’un treball com el que estem elaborant. No semblava una tasca fàcil dissenyar i planificar un projecte virtual en grup. Les reflexions fetes des del començament al fòrum ens assenyalaren el camí que, en un principi, va semblar pedregós, per la quantitat d’informació facilitada i per l’aplicació d’unes eines a vegades desconegudes o desaprofitades.
Però amb el temps, els materials facilitats van complir la seva tasca i ens aplanaren el camí. De forma guiada, però també, instintivament ens van acostumar a desenvolupar i gestionar aquest projecte virtual. Els variats recursos mostraven a poc a poc la seva funció, ens permetien comunicar-nos, extreure informació, debatre, establir acords, planificar les nostres actuacions, etc. Alhora aquests també ens han permès treballar amb continguts digitals de tots tipus o presentar, tractar i elaborar la informació tot i respectant la seva autoria dintre de la xarxa. Per a nosaltres, el resultat no pot ser més satisfactori al haver-se materialitzat en l'acurada confecció del Wiki i el Blog, que posen de relleu el grau d' assoliment competencial en les diverses fases d’un projecte virtual. Considerem que la nostra millora és constant i a mesura que el projecte avança també ho fan les nostres competències i actituds.

1 comentari:

  1. Compartesc el que esmenta José Miguel: és cert que en un principi véiem una tasca complicadíssima el fet de crear el blog i de plasmar el nostre projecte a través d'una Wiki. Eren eines que cap dels quatre havíem fet servir amb antelació i la feina està resultant gratificant perquè a poc a poc ens n'anem sortint.

    Sembla que una vegada superats els aspectes tècnics tot siga més fluid.

    Endavant, companys!

    ResponElimina