Powered By Blogger

3/12/11

COMUNICACIÓ A LA XARXA

Portada de la revista catalana modernista "Joventut"
En aquesta tercera fase, la freqüència dels contactes ha estat la necessària, gràcies a la rapidesa en què la persona coordinadora de la PAC va planificar el repartiment de tasques. I és que des de ben principi érem coneixedors de tot allò que s'havia de realitzar i ens ha permés a grans trets saber quina era l'aportació individual que s'esperava de nosaltres sense haver d'estar contínuament en comunicació. Continuem, doncs, mantenint la freqüència de contacte que ens havíem proposat en la PAC 1, i com en el cas anterior, només en comptades vegades no fem ús del contacte diari. Però vull recalcar que el fet de tenir les activitats planificades des de l'inici ens ha donat llibertat i autonomia, encara que tot ho fem de manera consensuada. Tampoc ens ha fet falta mantenir la comunicació a través d'espais externs fora del de la UOC. A hores d'ara no hem fet servir el xat, perquè tampoc ens hem vist amb la necessitat de resoldre problemes de manera urgent. També sembla que la presa de decisions és fluïda i quan hi ha alguna cosa a dir per part d'algun dels membres la resta contestem imminentment. 

Per tant, pense que la gestió del temps des del principi i el fet de presentar les activitats concretes de manera desglossada ha contribuït que la freqüència de comunicació a la xarxa siga la requerida i hem aprés a ser més flexibles els uns amb els altres. 

Continuem, doncs!

1 comentari:

  1. D'acord amb tot el que exposes, només volia afegir que el recurs de contactar entre nosaltres en "espais externs fora de la UOC" no ha estat tan necessari - com dius a la teva aportació - per a coordinar-nos (gràcies a la feina de planificació feta d'antuvi pel nostre coordinador) com per intercanviar i compartir en grup coneixements i experiències individuals. La metodologia descoberta i desenvolupada per cadascú de nosaltres l'hem pogut posar en comú a través del xat, la qual cosa també ha fet que ens sentíssim tots més integrats al grup, alhora que aquest n'ha sortit reforçat.

    ResponElimina